Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
7
4

DC60 3IC digitalizáló telepítése XP-re.

DC60 3IC digitalizáló készülék digitalizáláshoz szükséges audio, hang és video beállítások.

 

Sokan panszkodtak a fórum oldalon, hogy a vásárolt digitalizáló készüléket nem tudják telepíteni az XP operációs rendszerük alá és életre kelteni a digitalizáláshoz elengedhetetlenül szükséges hangot. Ismét nekiültem és minden gond nélkül kb. öt perc alatt feltelepítettem. (Ebben már a fényképezés is benne volt és egy cigirágó elfogyasztása is :-)

Kövesd a nyilat: 

Digitalizáló beállítás

 

Digitalizáló beállítása

 

Digitalizáló beállítása

Mindenki figyelmét felhívom, hogy ha a feketével bekarikázott SMI Grabber Device driver nem jelenik meg, vagy  nem lehet beállítani, akkor nincs települve, avagy nem települt a driver.

Digitalizáló beállítása

A hang előcsalogatásához nagyon fontos, hogy a számítógép hangja (Use PCI Audio) ki legyen pipálva. A lebukó fülnél pedig az ott található lehetőségek közül lehet csemegézni, amíg meg nem jelenik a hang a gépeden. Ha ezek nincsenek, vagy nem jelennek meg, az nem azt jelenti, hogy a készülék a rossz, hanem nincsenek engedélyezve, telepítve a Vezérlőpultodból a hangok és audioeszközök menüpontban található audio-hang fülek alatt beállítható alapértelmezett eszközök, hanglejátszás és hangrögzítő eszközök.

Digitalizáló beállítása

Itt a színhatásokat tudod beállítani.

Digitalizáló beállítása

A következő lépésnél az Advanced-re kattintva tudjuk finomhangolni a digitalizáló készülék audio és video felbontás kezelését.Ezen belül szerintem minden megtalálható.

Digitalizáló beállítása

 

 

Honlap készítés