Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
5
0
0
0

Fórum


audio - video beállítás
(181.) Tóth Zoltán
2016.01.19 09:21
Segítsetek légyszíves!
Pár éve vettem meg ezt a digitalizálót, akkor sem sikerült használni,most előkerült ismét és ha törik ha szakad akkor is működni fog.
De nincs meg a hozzá járó CD, viszont a drivert amit találtam a neten csak úgy telepíti, hogy hangot nem kínál fel (csak mikrofont) Tudtok nekem segíteni, hogy hol találok megfelelő drivert? köszönöm előre is
(180.) Liziczainé
2016.01.05 18:39
Segítséget kérek , Mi is megvettük a kütyüt. 2 éve próbálkozunk sikertelenül. Minden oké csak hang nincs. Nem ad lehetőséget a választásra . Csak mikrofon lehetőség van. Kértünk egyet kölcsön, azzal se sikerült hang, azt még fel se tudtuk telepíteni rendesen. Hogy lehet elővarázsolni, azt hogy ki lehessen választani a kamera hangját. Köszönöm a a segítséget .
(179.) Goda Bálint
2015.11.17 09:20
Érdeklődnék ,hogy milyen USB videó - audió digitalizáló ketyerét szükséges vásárolni ami a WIN 7 op rendszeren tökéletesen működik ? sok rosszat hallani a különböző készülékekkel kapcsolatba ,nincs szín ,nincs audió hang ,stb ! köszönöm a segítséget !
(178.) Nimsz Gábor
2015.10.26 21:34
Azt hiszem,feladom!A Video Device holt üres,akár mire kattintok, nem tudom beállítani,mivel holt üres.Az audio device:Realtek HD audió imput.Vagy kapok egy értelmes leírást,vagy visszaviszem, mivel számomra teljesen használhatatlan!És ugye nem is az a program van leírva a tájékoztatóban,ami a lemezen szerepel.Magyar nyelvű,egy átlagos felhasználói tudású programleírás nincs.A CD-n lévő program nem instalálódik magától.
(177.) Pibácsi
2015.10.13 21:44
Az előbb már írtam egy bejegyzést, de nem jelent meg. Milyen progtammal viszed be, Ulead vagy más?
A programon belűli monitoron nincs szín? Ha ott nincs, akkor a programon belül kell keresni valami beállítási lehetőséget. A PAL részt hol állítottad?
Üdv. Pibácsi
(176.) Pibácsi
2015.10.13 21:29
Nem tudom, milyen programmal viszed be? Uleadddal, vagy más progival? A programon belűl a monitorban van szín, csak a felvételen nincs? Ha így van, akkor a programon belűl nincs valami rendben. Hol állítod a PAL részt?

Pibácsi
(175.) Nimsz Gábor
2015.10.11 07:58
Tisztelt Pibácsi!Át van állítva pal B.-re.?ikrosoft Windows XP Professionál 2002 verzió szervizcsomag 3 az operációs rendszer.Hiába állok át PAL \\\"B\\\"-re,nem jó.Próbáltam újra telepíteni,akkor sem.Van több PAL lehetőség,végig próbáltam.Na most mit állítsak?
Köszönöm a segítségét!Üdv:N.Gábor
(174.) Pibácsi
2015.10.08 21:56
Nimsz Gábor!
Valószínű, hogy nincs átállítva PAL rendszerre, hanem NTSC-n maradt. Nem tudom, hogy milyen program van feltelepítve, de azon belűl kell átállítni PAL-ra, ott is a \"B\" rendszerre, de ez utóbbit lehet, hogy nem is kell, mert automatikusan rááll.
Üdv. Pibácsi
(173.) Nimsz Gábor
2015.10.08 20:29
Tisztelt Őrködő! Kb. egy hete vettem önöktől egy Easycap digitalizáló dc60-as készüléket.A leírás szerint Windows XP.-hez találták ki.Ezt használom.Fel is sikerült a gépre tenni,működik is,hang is van.Viszont csak fekete fehérben hajlandó felvenni,ill.lejátszani.Szin beállítást sehol nem találok.A VHS videó kamerán élnek a színek,de a digitalizáló képén már nem.A zsinórok bedugva sárga a sárgába,fehér a fehérbe.Tudom,hogy monó,de az nem baj.Hogyan tudom digitalizálni színesben a VHS kazettán lévő színes felvételeimet.Segítségüket köszönöm!
(172.) S. István
2015.08.02 16:33
Tisztelt Örködő!
Vettem egy win8 digitalizálót önöknél 1 hónapja, de csak most próbáltam használni. Az eladó azt mondta, hogy win7 64bit-el is kompatibilis (én azzal használom, és csak azért vettem meg a drágábbat, mert a win7-esből nem volt). A leírás szerint az USB-re dugva minden driver automatikusan feltelepül. Ez meg is történt, az USB kompozit, USB microfon és az USB camera is feltelepült, mindhárom tétel kipipálva, az eszköz használatra készen áll.
Viszont az UleadVS programba bejövő videojel használhatatlan, a kép remeg, csíkoz, szétesik. Ugyanez a jelenség bármely más videoszerkesztő programnál is. Az eszközt és az Uleadot 3 különböző nagy teljesítményű PC-n próbáltam, de mindegyiken ezt tapasztaltam. A rögzített hanggal nincs baj.
Lehet, hogy rosszul állítom be az Uleadot, de sajnos a win8 as EasyCap-hoz nem látok leírást az oldalon és az előzőekhez fűzött leírások nem stimmelnek. A capture video beállításoknál pl. nem jelenik meg grabber, csak az USB2.0 PC CAMERA ahol az említett vibráló kép látszik. Formátumnál csak az AVI használható, a DVD-t és egyebeket el sem fogadja (bár ezzel talán nem is lenne gondom). A video input source és TV system beállításoknál a mezők üresek és nem választhatóak, annak ellenére, hogy a telepítéskor a PAL szabvány be lett jelölve (egyébként a Capture fülön PAL jelenik meg), a Source/Audio beállításnál a Use PCI audio nem választható.
De ismétlem, hogy pl. a NERO alatt is használhatatlan a kép, tehát gyanús, hogy a digitalizáló a hunyó és nem is a program. De mindenképpen jó lenne leírva látni, hogy a win8-as eszközhöz is ugyanazokat a beállításokat kell használni a win7-en, mint a win7-hez való eszközhöz, vagy esetleg máshogyan kell állítgatni a dolgokat.
Kérnék szépen segítséget, mert így az USB digitalizáló fabatkát sem ér, úgy érzem, hogy a semmire adtam ki 4900 Ft-ot.
Előre is köszönöm!

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés