Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
7
4

Fórum


audio - video beállítás
(11.) tibi
2012.02.24 07:22
humorérzékem van nagyon sok... Van egy nagyon jó digitalizálom eladó...
azokat a beállításokat kipróbáltam amik le vannak írva úgy sem jó esetleg valami aktívabb Pl telefonos segítséget kérhetnék mert az hogy valakitől kérjek segítséget az nem jó mert a gépet is úgy vettem hogy egy rendszergazdától kérdeztem hogy milyet vegyek de nem mondta hogy a csatlakozókat is nézzem most már tudom hogy mit kellet volna néznem szerintem ha a digitalizálót majd sikerül használni okosabb leszek és még tanácsot is tudok adni
(10.) Falábú
2012.02.21 21:18
.....és a humorérzékét !!
(9.) tibi
2012.02.21 19:21
Üdvözlet még mindig megvan a problémám
(8.) Falábú
2012.02.21 18:33
Véleményem szerint kissé túlreagálta KB hozzászólásának hangnemét. Nem volt az annyira sértő,hogy ennyire érzékenyen kelljen fogadni. Az ön stílusa nekem tetszett,de előfordulhat,hogy mások izlésének nem megfelelő.El kell fogadni ! Holnap,vagy holnapután próbálom telepíteni a digitalizálót. Nagyon amatőr vagyok,(ráadásul nyugdíjas)lehet,hogy segítségért fogok jelentkezni. Kérem ne veszítse el a türelmét.

Minden jót kívánok.
(7.) orkodo - digitalizálás
2012.02.21 15:22
Kedves Béla!

A korábbiakban is leírtak alapján az lehet a probléma, mint egy-két korábbi vásárlónak, hogy magában az operációs rendszerben nincs beállítva a hang engedélyezése, s nem jelenik meg a keverőpult, ami elengedhetetlenül szükséges.
Az operációs rendszer beállítását szintén felraktuk ide a honlapra, azt kellene megpróbálni.

Üdvözlettel:

Őrködő
(6.) béla
2012.02.21 08:01
Tisztelt Őrködő !

Vásároltam Önöktől egy EasyCap DC60 Win 7-64 /Version 2.1C/ -t. Sikertelenül próbálom az önök által megadott utasítás alapján telepíteni Win 7-64-re. A probléma: nincs hangja a video anyagnak, mindig a mikrofon hangja aktiv.A gépem Samsung RV511 laptop gyári telepitésű Win 7-el.Megpróbáltam asztali PC /Win 7/-re is telepíteni az eredmény ugyan az.Az alábbi: a capture video/options/video and audio capture settings-ben a TV systemben /PAL/ az use PCI audio-t kijelölve ok, ezután bejön a change field order ok. Majd visszakérdezem a beállítást és azt tapasztalom, hogy ismét az alaphelyzetben van, a módosításokat nem hajtotta végre.
Telepítettem XP-re is. Ebben az esetben rendben működik automatikusan tudja váltani a Web camerát és az aesycap-ot a saját hangukkal.
Kérem segítségét.
Köszönöm: Béla

(5.) orkodo - digitalizálás
2012.02.15 16:51
Kedves KB!

Először is kikérem magamnak a hangnemet, amit megenged magának itt a fórum oldalon. A részletes leírással azoknak próbálunk segíteni, akik esetleg még nem telepítettek drivert. Ezért van az, hogy mindent nyíllal, s egyszerűen, lépésről lépésre vezetek végig. Nem mindenkinek van műszaki vagy számítástechnikai végzettsége. A webáruházunk közel 1400 darabot adott el ebből a készülékből, így nem hiszem, hogy tömegnek lehet mondani azt a 15-20 embert, akinek próbálunk itt a fórum oldalon segíteni, többségüknek sikeresen. Nagyon sokan, akiknek itt segítünk, nem is tőlünk vásárolták a készüléket. A driverben mit nem talál stabilnak? Az vagy föltelepül vagy nem, s a fenti adatok alapján az esetek kb. 99 százalékában problémamentesen települ, ha pedig nem, akkor a drivert nem csak egyféleképpen lehet telepíteni, meg kell próbálni más lehetőséget is. Hangbeállítási problémát általában nem a driver hibája okozza, hanem pl. az, hogy az op. rendszernél a felhasználó nem engedélyezi, nem kapcsolja be a felvételi üzemmódot, s a program ezért nem ad hangot. Általában nem a driverrel van a probléma, hanem a videostúdió program beállításánál, s az operációs rendszerrel való összehangolásnál akadnak el a felhasználók. A készüléket nem csak az Ulead Video Stúdióval lehet használni, az nem kötelező. Eddig az oldalon több mint 17000 látogató járt, az Őrködő Webáruházat már nem is részletezem. Ennyit a problémás tömegekről. Egyébként más ilyen fórum oldal nem is létezik, ahol ennyire részletesen foglalkoznának a digitalizálás témakörével, ha pedig valamit humorosan írok le, s az Önt bántja, akkor azt nem kell elolvasni, arra Önt nem kötelezi senki, egy kattintással el lehet navigálni az oldalról. Ennyit a stílusról. Megpróbálom kifejteni Önnek, hogy ha a programban semmiféle audio eszközt nem lát, akkor az azt jelenti, hogy Önnek nincsenek audio eszközei a gépén, de ennek semmi köze a driverhez. Kérem, ellenőrizze azt, hogy miért nincsenek audio eszközök a gépére telepítve. Megjegyezném, hogy a számítógép beállításait mindenkinek magának kell megoldania, hogy az megfelelően kezeljen eszközöket, s ha valaki segíteni szeretne, azt megköszönni szokták, nem pedig sértegetve kritizálni. Mindenki előtt ott áll a lehetőség, ha jobban ért valamihez, itt a fórum oldalon ki lehet fejteni, le lehet írni, meg lehet vitatni.
Üdvözlettel:

Őrködő
(4.) tibi
2012.02.15 14:03
Most néztem hangbeálíitás sz.g. Win 7, nekem HDMI és speakers REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO van, a felvétel-ben MICROPHONE és STEREO MIX van.Nem lehet hogy a packard bell megoldotta hogy semmire ne lehessen használni? Azért mert nekem FIREWIRE portra lett volna szükségem a videó vágáshoz de nem lehet bővíteni. Nem mondom azt hogy nagyon értek hozzá vajon mire való 700Gb lemez 4Gb RAM 1Gb videokártya laptopban
(3.) KB
2012.02.14 23:25
Kedves Őrködő!
Igen meglep, hogy miután a fórumon tömegesen jelzik az eszköz beállításával kapcsolatos problémákat - jelzem jogosan- válaszul egy hülyegyerekes stílusban írt leírásban mutatja be azt a folyamatot, amelyben semmiféle beállítási baki nem jelentkezhet, ugyanis a folyamat teljesen egyirànyú, a driver vagy települ, vagy nem. A probléma nálam is jelentkezett, vagyis a driver telepítését követően SEMMILYEN egyéb audioeszközt nem lát gép!!! Kedves Őrködő! Úgy gondolom, hogy az Önök termékének biztosított driver nem stabil , és ezt több panasz esetén orvosolni kellene nem a vevő hülyének titulálásával, hanem némi szakmai magyarázattal, mert amit ezen az oldalon leírások gyanánt tapasztaltam az minden csak nem segítség.
Mégegyszer felteszem tehát a kérdést, mi a magyaràzata az eszközhöz mellékelt driver hibájának? Mikor kaphatok egy működő drivert a gépemhez?
(2.) orkodo - digitalizálás
2012.02.13 16:42
Kedves Tibi!
Ezt most nem értem. Hogy kerül a laptop mikrofonja a felvételre?!
Az audio device-ben a keverőpultnak kell megjelennie, nem az USB audio interfacenak. Ajánlom figyelmébe a menüben a 3IC digitalizáló Win7 driver telepítés fülön található leírást, azon belül is az utolsó képen található beállítási információkat.

Üdvözlettel:

Őrködő Webáruháza

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés