Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
1
5
2
3

Fórum


audio - video beállítás
(51.) Jesu
2012.08.06 13:21
Kedves Őrködő!

Szintén a hanggal lenne problémám, de nekem olyan jellegű, hogy a weboldalát végigjárva mindent a leírás szerint csináltam, de a hangeszközök között nem található a keverő, semmilyen esetben sem, így a Uleadben nem is jelenik meg csak a mikrofon felvételi lehetőségként. Már többször újratelepítettem a drivert, a video studiot is, mindig a weboldalon leírtak szerint.

Remélem tud valamilyen segítséget nyújtani, mert ehhez én kevés vagyok.

Üdv: Jesu
(50.) macskagagyi
2012.08.02 13:59
Olyan kérdésem volna hogy van képem is meg hangom is csak egy baj van hogy csak fekete fehér és a beállitásoknál nem enged érhetö el ez a menüsor látni lehet csak állitani nem ha tudnátok segiteni az jóvolna nagyon hogy mit tegyek !! előre is köszi
(49.) Krisztián
2012.07.31 15:46
Kedves Orkodo!
Már telefonáltam is tegnap, és kérdeztem mi az oka, hogy nincs hang, a képet felveszi videomagnóról, de a hang nem jön sajnos.Az a bajom, hogy hiába írom a pipát az a Priew audio with USB device ikon mellé, az Audio device ablakban a hangkártya neve marad meg (Realtek HD audio input) és sajnos nem az USB-s. Ha Capture-be lépek, abban az esetben a Source ablakban megjelenik az SMI Grabber Device, és itt kellene az USB 2-nek lennie ehelyett. Uninstalláltam az egészet korábban, utána újra feltelepítettem a drivert is meg az Ulead Video studiót is, a gép újra indult, de sajnos ugyanúgy települt fel, mint korábban volt. Egyik ismerősöm, aki ezt a digitalizálót ajánlotta, hasonlóan járt, neki sincs hang. Tehát USB-ről fel sem vette a kísérő hangot. Ha a hangkártyához csatlakozom közvetlenül, (még nem próbáltam), hogyan vehetem majd fel a gépre a hangot a képpel együtt? Vagy csak az lesz, hogy a videómagnó hangját fogom hallani és a gép nem veszi fel? A hangkártya melyik pontjára csatlakozzak (nyilván nem a vonalkimenetre)? A mikrofon helyére? A gépemen Windows XP van telepítve. Várom a választ, köszönöm!
(48.) Horváth Dávid
2012.07.28 12:13
Üdv. Annó vettem egy EasyCap DC60 3IC digitalizálót , elsőnek xboxon teszteltem avval működött , most Playstation 3 -ról szeretnék felvenni játék közbeni anyagot , SMI grabber device driver van fenn , de egyszerűen csak a sima tv képét jeleníti meg mondjuk a TV2-őt vagy RTL klubot éppen amire kapcsolok , ha átváltok AV-re ahol a playstation megy nem reagál semmire ugyanúgy a sima tv képét adja le. MI lehet a gond? Rossz a driver vagy micsoda?
(47.) Orkodo
2012.07.26 16:47
Kedves 01Gabi! A studio program kezelését mindenkinek egyedül kell megtapasztalnia, begyakorolnia itt ezen a fórum oldalon egy két segédletet tudtunk adni a készülék beállításával kapcsolatosan, de a szerkesztéssel, vágással, editálással mindenkinek magának kell kitaposnia a megoldáshoz vezető utat, mert erre kevés lenne 60-70-80 oldal is.
(46.) Orkodo
2012.07.26 16:45
Kedves Máté! Engedélyezd az operációs rendszereden a felvételt és akkor úgy talán lesz hangod, vagy ha a hangkártyáról akarsz hangot varázsolni akkor dugd össze egy rca hang kábellel aminek az egyik vége stereo jack a másik vége rca, és akkor a hangkártyádról csináld a hangfelvételt, a program megfogja oldani, tehát ugyanúgy lesz hangod.
(45.) 01Gabi
2012.07.23 13:01
Üdvözletem!
Kérem seítségét, hol találom meg, hogyan kell elvégezni az \\\"átjátszást\\\" /digitalizálást/? Mit mivel kell összedugni, mit láthatok, mit kellene látnom a PC képernyőjén, hogyan működik egyáltalán ez az egész művelet (digitalizálás)? Hogyan tudom követni, történik-e valami, hogyan avatkozhatok be,stb. A masina (driver) és programok telepítéséről sokmindent találtam, de a digitalizálás folyamatáról semmit. Nem szégyellem, amatőr vagyok, és szeretném ha ennek ismeretében válaszolna! A lényeg, szeretném néhány felvételemet tartósabban is megörökíteni!
Előre is köszönöm segítségét!

Üdv:
01Gabi
(44.) Máté
2012.07.20 07:39
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy sikeresen feltudtam a progit telepíteni, és sikerült a képet is bhozni, szépen vesz fel de nem akarja ahangot felvenni!


Úgy állítottam be mindent ahogy az oldalon voltak róla fotók!
De aztán a hangot át tettem abeállításokban a PC hangkártyájára de még úgy se ad hangot!
Mi lehet vajon a probléma?

a képe tökéletes de akárhogyan is állítgattam ezt azt a hang nem akart menni!

Várom segítségüket!

Köszönettel: Máté
(43.) Karcsi
2012.07.12 10:35
Köszönöm a választ.
(42.) Orkodo
2012.07.11 15:45
Kedves Z. Krisztián

Valószínűleg nálad is az lehet a probléma mint ami a többieknél, hogy magában az operációs rendszerben nincs engedélyezve a keverőpult valamint a felvevő mód, de ha nagyon nem boldogulsz vele mondok neked egy nagyon jó megoldást, hogy hogyan tudsz hangod varázsolni a videóid alá. Fogsz egy darab RCA kábelt aminek az egyik végén 2 darab RCA csatlakozó van a másik oldalán pedig egy Stereo jack csatlakozó. A stereo jack csatlakozót bedugod a hangkártyádba majd az RCA csatlakozó végére rákötöd a kamerádnak, vagy a videódnak a hangját, és csak a videót csatlakoztatod az usb eszközhöz, és már ki is kerülted az a fránya usb hangot a videó studióban pedig a hangkártyádat jelölöd ki nem pedig az usb eszközt és akkor így már meg is oldottad a hangot és a képet is. ( Ha működik akkor jössz egy sörrel : ) )

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés