Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
1
5
2
3

Fórum


audio - video beállítás
(81.) Orkodo
2012.11.29 15:56
Kedves Géza !

A megoldást már többször is leírtuk a fórumon, valószínűleg az a probléma, hogy nem megfelelően állítottad be a hangot a gépednél. A vezérlőpultban a hangbeállításoknál elő kell hoznod a keverőpultot és engedélyezned kell, hogy az usb eszköz hangot vehessen fel.
(80.) Orkodo
2012.11.29 15:54
Kedves Bodacsa !

Nálad a probléma telepítési probléma lesz. Valószínűleg a kamera NTSC a dvd lejátszód pedig PAL rendszerű, ezért van az, hogy a dvd lejátszónál megfelelő képet kapsz, a kameráknál azonban nem. Töröld le a szoftvert és telepítsd újra úgy, hogy NTSC-t választod a telepítésnél
(79.) Orkodo
2012.11.29 15:51
Kedves Hegizoli !

Egyszerű a megoldás, amit már többször leírtunk az oldalon az eddigiekben. Először is a felvillanások azért vannak, mert nincsen megfelelő videó kodek a számítógépen. Legyen szíves keressen egy megfelelő videó kodek csomagot, valaki itt a fórumon leírta, hogy milyen videó kodeket kell használni. A hangbeállításokat pedig pontosan végezze el, keresse meg a gépén a keverőpultot majd engedélyezze, hogy az usb eszközt alkalmazza a program. A kamerának a típusának semmi köze nincsen a digitalizáláshoz, ugyanis ez egy videó jel forrás amit a készülék digitalizál. Tehát teljesen mindegy, hogy ezt a videó jelet kameráról, videólejátszóról, vagy bármilyen más jelforrásról kapja. Méretnél vagy a felbontás méretét kell átállítani mert túl nagyra van állítva, vagy a formátumot pl. : aviról - dvdre. ( Ha csak 40 Gigás a HDD akkor ez nem játszik )
(78.) Orkodo
2012.11.29 15:43
Kedves Robi !

Az, hogy nem jelenik meg neked az Uleadban az usb interfész az egészen biztos, hogy driver, vagy pedig valamilyen kodek hiba.
(77.) Géza
2012.11.28 09:45
T Őrködő !
2012.10.24-én kiszállítottak részemre egy Usb digitalizálót. Képet a hang nélkül fel tudom venni. Minden olyan hozzászólást, amely ennek a hibának a kiküszöbölésére iratott, figyelembe vettem. Az eddigi eredmény=0 . A telepítésnél (SONY kamera) sajnos csak az NTSC és a Pal/Secam-ot lehet válsztani.Én ezt az utóbbit választottam. A felvételnél hiába jelölöm ki a Pal-t a program konzekvensen vissza teszi Secam-ra. A megoldásra kérem segítségüket.
Köszönöm.
(76.) bodacsa
2012.11.26 22:07
Köszönöm a terméket amely a mai napon megérkezett.

Az alábbi problémával szembesültem. RCA-n keresztül csak fekete fehér képet látok, függőleges úszó csíkkal, ha kamera van hozzá csatlakoztatva.

Próbáltam egy sony digital 8-al és egy újabb sony dcr sr 37 -el is.
Ha hozzákötök egy asztali dvd lejátszót színes képet kapok.
3 féle kábellel próbálkoztam, végigmozgattam de nem villan be(árnyékolás), Pal- volt kipipálva a telepítéskor....

Hol hibázok?

Köszönöm előre is az útmutatást!
(75.) hegizoli
2012.11.25 09:04
Tisztelt Örködő !
A rendelt készüléket a Win 7.re megkaptam.Feltelepítettem a gépre de semmi eredmény.Sony cam-ról szeretnék átalakítani
,de sem kép sem hang nem jön át.Illetve kép csak fel-fel villan kicsit vísszintes csikokkal.RCA kábellel csatlakozom a camhoz ami a gyári tartozéka.A beállitásokat a leírtak alapján végeztem,de már próbáltam mindenhogy.
Hogyan kell tömörebben alakittattni mert nagyon sok helyet foglal a képtelen-hangtalan felvétel.Egy 90 perces kazetta digitalizálása nem fér rá egy vincsire.
Köszönöm a válaszotokat.
(74.) Norbi
2012.11.01 11:28
Amikor digitalizálok, a kép alatt ott van hogy XY megabájt és szépen lassan számol lefelé. Mi történik, ha \"elfogynak\" a megabájtok? És egyáltalán az miért van ott? Több 100 giga szabad hely van a HDD-men ez meg azt írja, hogy Available space. Nem értem.

A válaszokat előre is köszönöm!
(73.) Robi-42
2012.10.31 18:20
T. Őrködő !
Köszönöm a segítőkész válaszodat, és szeretném mindenkinek jelezni, hogy ha hasonló gondja van akkor a felvételnél - ahol a mikrofon és vonalbemenet látszik - , a fehér mezőre jobb klikk és a rejtett eszközök láthatóságához egy pipát tenni.
Sajnos az Ulead stúdió beállításánál a hang résznél még mindig nem jön elő az usb interfész jelölés pedig vagy már tízszer telepítettem újra a drivert. Esetleg valami tipp ??
Köszönöm ! O. Robi
(72.) Orkodo
2012.10.29 15:16
Kedves Robi !

Nekünk mindegyik gépen megvan a sztereó keverő az operációs rendszerben, úgyhogy nem tudom hogyan lehet elővarázsolni azt, ha alapból nem jelenik meg. Ezúton szeretnék mindenkit megkérni, ha esetleg valaki tudja, milyen úton - módon lehet előhozni a sztereó keverőt ha az alapból nem jelenik meg írja lett nekünk itt fórumon mert sajnos ezt mi sem tudjuk.

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés