Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
4
9
9
7

Fórum


audio - video beállítás
(121.) Pibácsi
2013.05.04 13:31
Szia Vastag László!
A régi hanglemezeid szgépre, ill. CD-re való rögzítéséhez nem kell az EasyCap. Kell egy lemezjátszó, amivel egyébként is a lemezeidet le tudod játszani. Ezt csatolni kell a szgép inline(vonali) bemenetére. Ezután ez meg fog szólalni a gépeden, ha a keverőben be van pipálva a vonalbemenet. Ott lehet a hangerőt is állítni. A rögzítéshez kell egy „AudioGrabber” nevű ingyenes szoftver, amivel a kellő beállítás után felvihető a zeneszám akár wav, akár mp3 fájlformába. Ha így jó MP3-ban, akkor a „ROM” funkcióval át is írható CD-re, ha rendes audió CD-t akarsz, akkor – ha NERO-t használsz – be kell jelölnöd az „audioCD” poziciót és így kell feltenni CD-re. (ha nem, akkor át kell konvertálnod .cda fájlba). Az AudioGrabber beállítását szivesen leírom. Nem nehéz és csak egyszer kell elvégezni, a későbbiekben már úgy használható.

Üdv. Pibácsi
(120.) Vastag László
2013.05.03 18:48
Tisztelt Orkodo!Én másnál vásároltam kb. 3éve egy EasyCAP készüléket!Sajnos nem tudom , hogy melyik típus van a kezemben!Telepítő szoftvert nem kaptam hozzá!Közben dobozos (nem laptop)számítógép cserém -volt és ezen már Windows7 van!Tudnának-e segíteni, hogy beviszem Önökhöz az EasyCAP-omat és megnéznék, hogy melyik típusom van és esetleg Önöktől utólag vásárolnék egy telepítő CD-t!Budapesti lakos vagyok és vajon hova és milyen nyitvatartási időben menjek el Önökhöz és tudnának-e nekem ebben a problémámban segíteni!Én elsősorban régi hanglemezek számítógépen keresztüli CD-re történő elmentésére szeretném használniVálaszukát és esetleges segítségüket előre is köszönöm!Üdvözlettel
Laci
(119.) bzoli89
2013.04.29 14:27
Sziasztok!
Most tervezek digitalizálót vásárolni. Az EasyCap a legolcsóbb megoldás lenne, csak sokan panaszkodnak vele kapcsolatban.
Az én kérdésem az lenne, hogy LP felvétel digitalizálásához lehet-e használni (ez azt jelenti, hogy 2-szer több anyag van felvéve ugyanannyi helyre).
(118.) solopapa
2013.04.02 20:16
Mint sokan mások,ezt a \\\"kütyüt\\\"(Easy Cap) leginkább a régi WHS videók digitalizálására szeretnék használni.Nem másra,mert arra minden megtalálható a neten ingyen letölthető progikkal.A kérdés lényege az,hogy alkalmas-e erre?
Ha igen, akkor is van még ezer más kérdés,milyen minőséget remélhetsz,és milyet kapsz?mi a forrás,megéri-e elbutítani a jó videót egy gyenge DVD formátumra? stb-stb
T.Őrködő.erről mi a véleménye?
(117.) papamaci10000
2013.03.16 07:36
T. Örködő!
Az a problémám hogy akár hányszor újra telepítem a digitalizálót, nem telepíti az audio drivert! Ennek mi az oka?
(116.) Bíró Attila
2013.03.15 10:31
Azt szeretném kérdezni, ha vásárolnék egy ilyen digitalizálot, akkor tudnám másra is használni digitalizáláson kivül? Én per pill kamionba ugymond Tv tunner ként szeretném Upc-vel összekötni a laptopom! Ha igen kellene egyett vásárolnom!

Köszi!
(115.) EasyDigi
2013.03.07 21:05
Sziasztok,

Ma kaptam meg a 64 bitest, összedugtam, telepítettem, újraindítottam és minden tökéletesen rendben működött/működik.

Köszönöm, srácok!
(114.) Anna
2013.02.15 13:56
T. Őrködő!
Az Őnöktől vásárolt EasyCap beállításával kísérletezve jutottam el erre az oldalra. Nagyon köszönöm a hasznos útmutatást, Wxp-n kiválóan müködik!
Kérdésem az lenne, hogy W8 programon van-e már tapasztalatuk?
Válaszát elóre is köszönöm.
(113.) Orkodo
2013.02.11 14:22
Kedves Attila !

Nagyon sokan olyanok írnak ezen a fórumon akik nem tőlünk szerzik be a készülékeket, és ezt a fórumon úgy tüntetik fel mintha ez a mi készülékeink lennének. Ezekkel a felhasználókkal van tele a fórumoldalunk. A mi általunk forgalmazott készülékek ami kimondottan az összes operációs rendszer alatt fut a Win7 64 biteseket is beleértve azokat mi teszteljük Win7 64 bites rendszer alatt. Ezekből már a tavalyi évben több mint 4000 db-ot eladtunk 1 - 2 felhasználónak van, vagy volt probléma a készülék beállításával, de ezeket mi telefonon keresztüli segítség nyújtással megoldjuk, ha valaki végképp nem boldogul a készülékkel, azt is bevállaljuk, hogy ingyen és bérmentve az irodánkban beállítjuk neki. Semmiféle garanciát nem tudok arra adni, hogy máshonnan vásárolt készülékek a mi általunk készített leírás alapján hibamentesen belehet állítani. Mi fix beszállítóval dolgozunk aki garanciát vállal az általa forgalmazott készülékekre. Ha figyelmesen követted a fórum hozzászólásokat a mi tőlünk vásárolt készülékek beállítási problémáját mindenkinek megoldottuk, mert további hozzászólást nem is intéztek felénk. Próbálunk mindenkinek segíteni, de én sem tudhatom, hogy kinél milyen gyártónak a készüléke van, ha neked a 64bit-es Win7 alatt nem fut a készülék, az csak azt jelentheti, hogy nem kompatibilis a készülék. Akkor hiába raksz rá akármilyen codeket, drivert mert fölösleges minden erőfeszítés. Valószínűleg te 7 $-ért olyan készüléket vásároltál ami csak 32 bit-ig kezeli a rendszert. Ezt egyszerűen kipróbálhatod, rárakod egy olyan gépre ami alatt xp fut, természetesen nem az új verzió, hanem egy régebbi verzió, és ott kipróbálod. Ezek után még egyszer leírnám, ne haragudj ha megbántottalak, de ezek alapján te is rájöhettél volna, hogy nem a megfelelő készüléket vásároltad meg. Megnéztem az e-bay-t sajnos nagyon sok eladó úgy árulja a készüléket, hogy win7 64bit, közben csak 32 bit-ig megfelelő alkalmazd a pénz visszafizetési garanciát amire 45 napod van, és az e-bay-en tudod érvényesíteni, az eladónak pedig köszönd meg egy negatív szavazattal. Továbbá fölajánlom, hogyha gondolod, az irodánkba elhozhatod a számítógépedet a készülékeddel együtt, közösen megnézzük és ha lehetséges be is állítjuk neked. Ennyit tudok tenni. Azért megkérnélek arra a továbbiakban a mi fórumoldalunkon úgy ne mondj véleményt a készülékről, hogy nem is tőlünk vásároltad azt, és ezáltal nekünk kárt okozva vásárlókat riasztasz el, mert te valahol vásároltál egy rossz készüléket. Nálunk pénz visszafizetési garancia van és minden egyes vásárlónknak segítünk abban, hogy a készüléket megfelelően tudja használni, alkalmazni. Olyan is előfordul, hogy valaki a szerkesztő programot nem tudja alkalmazni, mert ilyennel még nem találkozott soha, nem csinált soha. Akkor sem szoktunk mást tenni minthogy szó nélkül visszafizetjük a készülék árát tekintettel arra, hogy nem az a célunk, hogy az eszköz a szekrénybe porosodjon.

Üdvözlettel: Őrködő Webáruház Csapata
(112.) Attila
2013.02.08 14:11
Kedves Őrködő! Némi sértődött, iróniát veszek ki a szavaidból, ami enyhe személyeskedésbe csap át. Elég erős ez így válasznak...
Nos, amint tapasztalom a szinte mindenkinek win7 64bit verzióval van problémája. Valószínűleg ezt a konfigurációt nem kezeli helyesen, jól, megfelelően az SMI Grabber chipset. Én mint laikus inkább ebben keresném a megoldást, mint hogy azt tételezzem fel a vevőimről, hogy olyan hülyék, hogy háttal ülnek a képernyőnek... De hát ez a Te üzleted, Te tudod.
Szerintem, nem az a helyes működés , hogy az eszköz RCA hangbemenetét leválasztom és a microfon bemenetbe dugva veszek hangot. Ez csak egy lehetséges megoldása a hibának, de nem ilyen működésre tervezték az eszközt. Ezt Te is jól tudod... Lehet persze másban keresni a hibát, de korrektebb lenne, ha azt mondanád, emberek win7, 64bit verziót nem forgalmazunk...
Végül csak annyit, hogy én nem tőletek vettem, hanem az ebay-en ( 7 usd.- volt szállítással együtt). Ennek ellenére ugyan az a probléma mint a többi felhasználónál... Érted most már? :)

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés