Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
7
4

Fórum


Ulead VideoStudio
(12.) A2
2012.03.20 17:39
Nekem is morzézik a hangja. Nem valami selejt széria ez véletlenül?
(11.) Levente
2012.03.19 21:42
Sziasztok!

Win7-et használok és az Ulead prog-ban amikor Disc-t szeretnék készíteni (mindent megcsinálok előtte, fejezeteket, menüket stb.), a továbblépéshez szükséges NEXT gomb hiányzik a munkaablakból. A BACK ott van és így gyakorlatilag 2 ablak a menükészítő és a fejezetkészítő között tudok váltogatni. Nem lép tovább, mivel hiányzik a gomb képe. Lehúztam a Corel legújabb Ulead klónját is, de annál sem látszódik a NEXT gomb. Az alábbiakat próbáltam: képernyő felbontás változtatása, aero téma letiltása, szövegméret változtatás, sajnos egyik sem segített, sőt kisebb felbontásra el sem indult a progi. A projekt meg csak áll én meg csak nézek ki a fejemből, hogy ki lehetett az az agyatlan, aki úgy rakta össze a szoftvert, hogy az XP-nél újabb verziójú Win. nem ismer fel. Próbáltam rendszergazdaként XP kompatibilitással is, de el sem indul a progi. Valaki tudna esetleg épkézláb ötletet adni? Köszönöm szépen!

A Syntekhez kapcsolódva az a problémám, hogy a digitalizáló hangmodulja önálló életre kelt és mintha morzézna ti-ti-tá digitális zajt nyom a gép hangkarijára. Így ez a funkció letiltva és a hang a gép mikibemenetén érkezik a gépbe, ami ugye nem rossz, de ha sokáig megy a műsor, a hang lecsúszik a képtől. Illetve azt vezzem észre, hogy ha nincs videojel, nem üzemel a kicsike. Tehát képdigitalizálásnál a szalag eleje (nulla jel) blokkolja a digitalizálót, amitől az el sem indul, vagy késéssel kezd. Pl. a felvenni kívánt műsor valahogy így \"löm a tisztelt jelen lévőket!\" \"Üdvözlöm ....\" helyett.
(10.) Orosz István
2012.03.12 18:44
Letöltöttem az Ulead Video Studio programot.
A kezelőfelület nem magyar. Lehet-e magyaritani a programot
(9.) orkodo - digitalizálás
2012.02.21 15:52
Kedves Kathi Sándor!

A probléma megszüntetéséhez a célmappa megváltoztatására van szükség. Azaz, valamelyik meghajtón létesítsen egy új mappát az elkészült videók számára és oda mentse az elkészült felvételeket. Ezt egyébként tudom ajánlani mindenkinek, függetlenül attól, hogy volt-e már ilyen problémája vagy sem.

Üdvözlettel:

Őrködő
(8.) orkodo - digitalizálás
2012.02.21 15:43
Kedves András!

AVI helyett próbálja ki mondjuk a DVD-t, vagy valami más felbontást. A képpel és hanggal kapcsolatos problémák fakadhatnak abból is, ha esetleg a szükségesnél kicsivel gyengébb a gépe. Kérem a honlapon található információk alapján próbálja meg megkeresni az Ön gépe számára legideálisabb beállítási módokat. Ehhez a finomhangoláshoz különösen ajánlom a menüből a \"DC603IC digitalizáló telepítése XP-re\" oldalt.

Üdvözlettel:

Őrködő
(7.) Kathi Sándor
2012.02.17 15:39
Ha az AVI formátumot választom mentésre (Capture-fűl), akkor a következőt írja ki: \"UNEXPECTED ERROR: a minta kezdési időpontja a minta befejezése után van\"

Nagyon megköszönném a segítséget!
(6.) András
2012.02.10 10:27
Még egy kérdés:
A felvétel (capture) során nem mozog a kép, csak a hang megy.
Miután visszajátszom, akkor kiderül, h van kép, de annak meg nincs hangja. :(
Mit állítok be rosszul?
(5.) András
2012.02.10 10:25
Sziasztok
Melyik formátumba mentsem, h még elfogadható méretű legyen? Automatikusan AVI-t állítottam be, de egy 3 percnyi anyagból is 2 gigás file-t csinált.
Vagy mennyi legyen a frame-rate? (alapon 29)
Vagy esetleg lehet valahol codec-et beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
(4.) orkodo - digitalizálás
2012.02.06 17:00
Helló Andris!
Csináld azt, hogy a Capture folders fülnél változtasd meg azt a helyet, ahová a videót automatikusan menteni szeretné a program, pl. csinálsz a C meghajtódon egy Video mappát és ezt a mappát jelölöd ki neki, ide mented a videóidat.
Megjegyzés: Ha a format fülre rákattintasz, nem csak AVI formátumba, hanem mindenféle egyébbe is tudod a videódat menteni.
(3.) Andris
2012.02.03 17:53
Szia!
Tegnap telepítettem adigitalizálót, minden rendben is van! Csak az uleadnél van az a hiba, hogy ha videót akarok csinálni akkor hibaüzenet dob ki, sőt már a Capture video-nál is azt adja ki, hogy nem tud létrehozni képt!
Win7et használok!

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés