Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
2
3
7
6
5
9

Fórum


Ulead VideoStudio
(32.) F. András
2012.08.30 20:10
Kedves Őrködő!

Az előző problémám valószínűleg az operációs rendszerem miatt történt(Windows 8 Release Preview) és aztán egy másik PC-re sikeresen feltelepítettem a ULead-et(amin XP volt), A drivert is, de más probléma merült fel miszerint a felvétel leáll pár másodperc után, mert nem érzékel jelet. Nem szakadt meg jel, mert a felvétel leállítása után még mindig láttam a konzol képét. Windows Movie Makerrel nem történt ilyen gond, de ott meg a konzol hangját nem veszi fel.
Gép paraméterei: Intel Celeron T3000, 2GB RAM. A HDD nem telt meg mivel még 150 GB szabad hely van.
(31.) Orkodo
2012.08.30 16:40
Kedves F. András!
Mi ilyen hibával még nem találkoztunk. Nálunk nem is telepített semmilyen windows media encoder 9-et sem pedig a flash playert. Az unlead video studio programot kell simán telepíteni, és akkor annak mennie kell, a win media playernek semmi köze nincsen hozzá
(30.) Orkodo
2012.08.30 16:36
Kedves Patrik!
A leállás abból is lehet, hogy gyenge a géped, vagy pedig valamilyen kodekkel ütközik a készülék. Próbáld meg azt kipróbálni, hogy átteszed egy másik USB portba valamint más helyet jelölsz ki neki ahová menti a videókat ( Pl : D:/videoim ) és ide mentsd le az adatokat.
(29.) F. András
2012.08.29 21:32
Üdv!

Nemrég beszereztem egy EasyCap-et és a problémám a Ulead Video Studio telepítésénél van miszerint amikor a Windows Media Encoder 9-t akarja telepíteni akkor el kezdi, de egy idő után leáll a működése, majd folytatja a Flash Player telepítésével azután pedig beragad a \"Please wait while Setup updating registry\"(vagy hasonló) résznél.
Várom miharabbi választ.
(28.) Patrik
2012.08.06 17:37
Nekem is van egy EasyCap-em.
Feltettem a Drivert és a Video Studiot is.
Beállítottam a video beállításokat (DVD, PAL B).
A \"Preview\" is működik, de amikor elindítom a felvételt (Capture Video) kb. 10 másodperc múlva ezt írja ki:
\"No video was captured. Please check if there is any
input signal. There may be no device selected.\"
Aztán leállítom a felvételt, abban a tudatban, hogy nincs jel, de klikk után a preview rendesen működik.
Megnéztem a lementett videót (azt a 10 másodpercest) és minden rendben.
Ha a felvevés jól működik a minőség is jó, akkor miért áll le 10 másodperc múlva azzal a hibaüzenettel?
A segítséget előre is köszönöm
Patrik
(27.) Orkodo
2012.07.11 15:51
Kedves Krisztián elég egy topic-ban leírni a problémádat, már a másik fórum részben válaszoltam a feltett kérdésedre nézd meg ott : )
(26.) Orkodo
2012.07.11 15:50
Kedves Kobaki!

Több hiba is okozhatja a problémádat.
1. Gyenge a géped ( írd meg a géped paramétereit , hogy ezt kizárhassuk )
2. Vagy nincs videó kodeked, vagy pedig nem megfelelő kodek van a számítógépedre telepítve.
3. Rossz a készüléked.
(25.) z.krisztian
2012.06.29 18:01
Kedves őrködő!
Folyamatosan követtem az oldalon leírtakat a a driver telepítésétől az ulead telepítésén át a 3IC digitalizáló win7 driver telepítés majd a hangbeállítás számítógépen,win7.Szóval minden rám vonatkozó menüpontot követtem lépésről lépésre.De sajnos akkor sincs hang.Sem az Ulead videó stúdión sem ha más videó megosztót használok!(SplitCam,VISIT-X VideoSplitter)Sajnos tanácstalan vagyok.Az lenne a kérdésem van e arra lehetőség,hogy valamilyen módon feltelepítsék nekem?Rendkívül kíváncsi lennék mi okozza a problémát!
(24.) kobaki
2012.06.08 10:55
hahó mindenki én egy kezdö vagyok ezért néha elekadok most is így jártam.
Vettem egy Easy Cap külső tunert minden oké csak annyi bajvan hogy a
kép amit bejátszik tiszta kék tudna e valaki segiteni ebbe vagy valami más
videó programot ajálani eg ulead studió 8 cal próbálkoztam de 11 mp után ótómatikusan leál elnézést ha hibával irtam de nemvagyok államfö

elöre is kösz
(23.) orkodo
2012.06.07 14:20
Kedves Z.Krisztián!
Kérlek nézd meg a DC60 3IC digitalizáló xp-re című fejezetet , valamint a hangbeállítás számítógépen WIN7 fejezetet.
Üdv. : Őrködő

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés