Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
8
2

Fórum


Easy CAP telepítése
(18.) Nagy Imre
2012.02.07 10:19
Üdvözlöm!
Amiket ír, az mind ott van, és be van pipálva. Azért ennyire nem vagyok amatőr. A végletekig kipróbálok valamit, és csak azután kérek segítséget, ha még sem jutok eredményre.
A gépem adatai pedig: Asus Maximus Formula II alaplapon (a hangkártya miatt) van egy Intel 9550QuadCore 2.8GHz-es processzor, 8GB DDR2 1066MHz-es RAM, és egy Asus HD 4870X2 2GB videókártya. Ennek a konfignak szerintem- de tényleg csak szerintem- bőségesen elégnek kellene lennie. Vagy nem így gondolja? E mellé még megjegyezném, hogy \"szűz\" Win7 x64-re raktam. Csak az aktuális frissítések, és a Total Commander + WinRAR páros volt a gépemen. Más nem. Éppen azért, hogy az összeakadást elkerüljem. És mielőtt elmegyünk egy adok-kapok stílus felé, elárulom, hogy autóelektronikus vagyok, és nem egy laikus amatőr, aki nem tudja használni a gépét. Nem mellékesen, magyam raktam össze 2 éve. Szóval nem okoz problémát a gépem használata, higgye el nekem! Köszönöm! :)
(17.) orkodo - digitalizálás
2012.02.03 17:04
Kedves Imre!
Ez érdekes történet. A tavalyi évben 1200-1300 darabot adtunk el ebből a készülékből. Az a probléma szokott előfordulni, amit már korábban több felhasználónak is leírtam, hogy ne sorolja fel mi található ott, ami nem is lényeges, hanem azt az okot keresse meg, ami miatt Önnél azok nincsenek meg, amik nekem megvannak, pl. Audio Device esetében a stereo keverő, az Input Source-nél pedig a fő hangerő, és ki van-e pipálva a \"Use PCI Audio\"? A lényeg ez lenne. Ha ezek nincsenek, akkor nem a készülékkel van a probléma, hanem az operációs rendszerünkben nincsenek engedélyezve a hangbeállítási és felvételi résznél ezek a funkciók. Az pedig, hogy a gép lefagy tőle, azt jelenti, hogy vagy nagyon gyenge a gép, vagy valamivel ütközik a stúdió program. Megjegyezném, hogy nekem úgy fér bele a cigi rágó, hogy szoktam tudni és érteni, mi miért működik a gépemen, s mi mivel van összefüggésben.
Ha lesz időm, fel fogom rakni fénykép melléklettel, hogy mit kell ellenőrizni, hogy az operációs rendszerünkön belül engedélyezve legyen a hangbeállításoknál a felvételi üzemmód, felvételi eszközök, mert úgy látom, hogy ez 1-2 felhasználónál alapból nincs beállítva, s nem is tudja, hogy azt hogyan kell.
(16.) Nagy Imre
2012.02.02 20:00
Nos kipróbáltam a laptopon kívül a \"nagy\" gépemen is. W7 x64-es. Hát nem igazán jön össze. Bármit csinálok/állítok vagy lefagy és hibával elszáll, vagy nincs hang!! 3 féle hang bemenetem van Mikrofon, vonalbemenet, és zenei cd. Akármelyikre is állítom nem lesz hang. Így igazán kíváncsivá tett, hogy csinálja, hogy elsőre minden klappol, és még egy cigirágóra is jut idő! :)
Kezd az az érzésem lenni, hogy ami nem megy azt ne erőltessük.....
(15.) orkodo - digitalizálás
2012.02.02 17:08
Kedves Imre!
A készülékkel nincs semmi probléma, csak a drágábbik készüléket sikerült megkapnia, a 3IC változatot, ezért nincs STK1150. A driver rendben van, megfelelően települt, az SM USB 007-t nem is kell telepíteni, az csak egy segéd IC a készülékben. Mint már írtam, elkészítettem a hang és video telepítési útmutatót. Remélem tudtam segíteni.
(14.) orkodo - digitalizálás
2012.02.02 17:02
Kedves Mindenki, aki hangproblémával küszködik!
Elkészítettük a DC60 3IC digitalizáló készülék hang és video beállításának leírását. Mindenkit megkérek, figyelmesen tanulmányozza és az alapján végezze el a beállításokat. A leírás a menüből a \"DC60 3IC digitalizáló Xp-re\" fül alatt érhető el.
(13.) Nagy Imre
2012.02.01 22:34
Elnézést az előbbi írásból hiányzik egy dolog: Az SM-USB 007 drivert sem hajlandó telepíteni. És nem egy légbőlkapott számot írtam. Tényleg 25x telepítettem újra!!
(12.) Nagy Imre
2012.02.01 21:47
Üdv! Megkaptam ma a készüléket, és egyből hozzá is fogtam a beüzemeléshez. Az első problémám(XP-n), hogy a Syntek STK1150-re kapásból azt írja a gép, hogy nem tudja telepíteni. Ehelyett egy SMI Grabber drivert telepít, ami meg is jelenik az Uleadban a Source ablaknál(csak ez jelenik meg és egy Digital Tv Source de az nem választható). Viszont az Optionsnál az Audio Device menüpontnál csak és kizárólag a laptopom hangkártyáját találni. Így hang kizárva!!
Gondoltam, nincs gáz, elolvasom újra és újra a telepítési útmutatódat, hátha én b..rontok el valamit. Most tartok a 25. driver újratelepítésnél, és még mindig ugyanaz a porblémám. Rádugva a cuccot nem telepíti a Syntek STK driverét, hanem amit már fentebb írtam, azt telepíti helyette. A kérdésem az lenne: Mi a fészkes fenét rontok el? Olvasni tudok, nem tartanak értetlennek, mégsem megy a dolog. Mi lehet az oka? Válaszod előre is köszönöm!!
Még annyi, hogy próbáltam TV-ből, Videómagnóból, és Kamerából is felvenni(mindkét kábellel). A képpel nincs gond, viszont hang, az nincs hozzá.
(11.) orkodo - digitalizálás
2012.01.31 16:46
Kedves Vezér Lajos!

Ha a CD-re DC 60 van irva, az tökéletes az XP-hez, csak követni kell a honlapról az XP-hez való telepítési utasítást.

Üdvözlettel:

Őrködő
(10.) Fieszl József
2012.01.29 17:51
Segítséget kérnék, a digitalizáló készülék fel van telepítve,a videóval scar csatlakozón keresztül van öszzekapcsolva, az Ulead videó studió érzékeli a csatlakozást(opcions jel megjelenik), de a felvétel sem hangban sem képben nem történik meg. Légyszives segíts,hogy mi lehet a baj.
Köszönettel:
F. Józsi
(9.) Dénes Károly
2012.01.29 15:03
A drivert már telepítettem, de a gépen nem találom.

Az Új Hardvare varázsló nem jelenik meg, pedig mindent összedugtam

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés