Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
7
2

Fórum


Easy CAP telepítése
(28.) Szunce
2012.07.21 12:49
Kedves Orkodo!
Úgy láttam, Te vagy itt az írástudó, ezért hozzád intézem a kérdést, ill. mondom el némi segítség reményében a nyűgöm, bajom.
Azt hiszem az a problémám, ami Zsuzskanak. Annyival egészíteném ki, ill részletezném, hogy:
A drivert és a Ulead Videot is sikerült feltelepítni Win7(64bit)alá. Nem tudom mit jelent, de ha rádugom az usb digitalizálót a gépre, akkor vmi OEM Capture eszköz jelenik meg a W eszközkezelőjének Kép, video és játékvezérlői között.A Ulead-ban viszont már OEM Device néven mutatja magát.
A probléma az, hogy csak akkor látom a Sony kamera képét és hallom a hangját, ha a Ulead Capture felületén az Option gomb alatt lévő lehetőségeknél a Video and Audio Capture Property Settings -- Source -- Video-- Input Source esetében a Video S-video helyett a Video composite-ot választom, illetve ugyanitt a TV System-nél a PAL-t. A gond az, hogy amíg ez a beállítási ablak fent van, addig látom csak a képet, hallom a hangot. Amint nyomok egy ok-t, felugrik egy Change field order ablak, és annak ok-ja után eltűnik a kép és a hang is. Illetve ha meg is marad, a Capture video-ra kattintás után a Zsuzska féle jelenség történik, tehát kb 1 mp után az egész leáll, és kiiírja, hogy nincs bejövő jel.
Egyébként úgy látom, hogy a Ulead nem \\\"látja\\\" a kamerát, tehát a kép alatti kameravezérlő gomgok inaktívak. Laikusként azt gondolnám, hogy ha a Ulead látná a kamerát, akkor ezeknek aktívnak kellene lenniük.
Szóval nem tudom hol hibázok, mit nem állítottam be jól, ezért kérném a szakértő segítséged. Valahogy abban bízom, hogy nem vagyok messze a sikertől, hiszen a Ulead látja a video jelet, jön a kép és a hang is, csak éppen kezdeni nem tudok vele semmit.
Szóval kérlek, segíts. És ha e probléma felvetésével ill Te a megoldással más is segítséghez jut, az külön öröm.
Köszönettel:
Szun-ce
(27.) Orkodo
2012.07.11 16:03
Kedves Hanus István

Ha már normálisan fel van telepítve a driver akkor nem kell feldobnia a telepítő varázslót. Nem minden készüléknek ez a drivere csak a nálunk vásároltnak. Más típusú készülékkel nem is szabad erőltetni, mert nem települ fel.
(26.) Orkodo
2012.07.11 16:00
Kedves Laci!

Itt az a probléma, hogy a studio program alapból nem jól kezeli a program file-okba automatikusan kijelölt videó helyet ezért egy másikat kell neki kijelölni. Csinálni kell egy új mappát és utasítani kell a programot, hogy oda mentse a videó fájlokat, és akkor rendben lesz minden
(25.) Hanus István
2012.06.25 14:12
Nálam is Syntek helyett az SMI Grabber-t futtatja,és a végén 10-es hibakódot ír.Az EasyCAP csatlakozásakor sem adja be mindíg a telepítő varázslót.
(24.) Laci
2012.06.06 20:37
Nos, nekem nincs problémám a hanggal, az rendben lenne. Csupán annyi a probléma, hogy miután az itt található beállításokat elvégeztem és elkezdtem dolgozni azt tapasztaltam, hogy a produkált file-ban nincs semmi, teljesen fekete a lejátszott anyag, tehát úgytűnik nincs digitalizált anyag. Megnéztem a grabber device file-ját és üres. Ahányszor telepítem jónak tűnik, de a file-ja mindig üres. Ez jó lehet így? Nem akadályozza meg a Windows, hogy normálisan települjön? A segítséget előre is köszönöm, Laci.
(23.) Balog Tamás
2012.05.06 14:58
Üdv! Én is vásároltam egy easy cap digitalizálót szépen fel is tudtam telepíteni de viszont csatlakozás után mindíg azt írja hogy nincs bejövő jel. Próbáltam video-kamerával és magnóval is.Ugyan az a szitu. A pal és Ntsc be van állítva.
Válaszát előre is köszönömk!
(22.) Zsuzska
2012.04.30 15:55
Üdv!
EasyCap DC60-at használok. Honestech digitalizáló progival felvehető kép és hang is, csak nem túl jó a minőség. Szerettem volna kipróbálni az Ulead VideoStudioval. Ezzel láthatóan szépen átjön a kép és hang is, de amikor elindítom a felvételt, 1-2 mp után leáll és kiírja, hogy nincs bejövő jel (miközben én látom a képet). Mi lehet a megoldás?
Köszi
(21.) Tóth Lajos
2012.04.05 09:21
Üdvözlöm!

A következő problémával fordulok Önökhöz! Nincs nekem olyan problémám, hogy a hang nem működik rendesen! Most kaptam meg ezt a szerkezetet, és minden egyes telepítést megcsináltam rajta, természetesen ahogy a honlapon le van írva! A drivertelepítésnél sajnos megakadtam, a win7 felismeri, de miután a cd-ről akarom telepíteni, azt írja csatlakoztassam a szerkezetet, DE AZ MÁR RÉG CSATLAKOZTATVA VAN! Ilyenkor mi a teendő?

Előre is Köszönjük a szíves segítségüket!
(20.) Pataki Mihály
2012.02.12 18:04
Vásároltam egy dc603ic.Wind 7 32.bit-re a lemezröl az USB-t nem telepíti a többi programot igen,A mellékelt Vedeó szerkesztön videokép az müködik de hang nem, hang bemenet és video bemenet USB-n nem érhetö el. Hang csak vonal bemeneten lehetne ....
Tehát videot tudok készíteni hang nélkül, lehet hogy nincs Wind 7-hez 32 bit. telepító

Kérem ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Üdv.Misi
(19.) orkodo - digitalizálás
2012.02.07 16:14
Kedves Nagy Imre!

Köszönöm a bemutatkozást. Feltenném a kérdést, hogy akkor mi az oka annak, hogy nem megy?
Ha úgy gondolja, hogy nem jó a készülék, akkor nagyon szívesen leellenőrizzük, ha visszajuttatja azt hozzánk.
Megjegyezném, hogy magában a szűz Win7 nem tartalmaz megfelelő Codeceket, amik a videó fájlok lejátszásához szükségesek. Az Ön által leírt géptípus alapján ennek tökéletesen futni kellene.

Üdvözlettel:

Őrködő

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés