Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
7
8

Fórum


DIGITALIZÁLÓ /AUDIO HANG/
(37.) Albert Zoltán
2012.01.09 20:58
Tisztelt Webáruház!

Elolvastam a neten található negatív beüzemelési véleményeket, de ennek ellenére rendeltem meg és kaptam meg december közepén a DC60 3IC terméket Win 7 32bit rendszerhez. Kitartó telepítési küzdelem ellenére nekem sem sikerült hangot elővarázsolni a videó átjátszása alkalmával. Driver szoftver többszöri törlését és telepítést követően sem lett jobb a helyzet. Alkalmaztam az oldalukon elérhető beállítás figyelmeztetőket is de semmi változás. A Capture menüben az Options gomb alatti audio részen a legördülő menüben nem lát egyebet csak a webkamerába épített mikrofont, az USB-n keresztüli hangot nem érzékeli a kipipálások ellenére sem.
Nem tudok másra gondolni, szerintem a mellékelt driver a WIN7-tel nem kompatibilis. Kérnék mielőbbi hathatós segítséget a probléma megoldására.
Mivel munkám során fogyasztási ügyekkel foglalkozom, kíváncsi leszek, hogy milyen segítség tudja megoldani, hogy a termék rendeltetésszerű használatra alkalmas legyen.
Üdv: Albert Zoltán
(36.) Zámbó Christopher
2012.01.09 18:20
Akinek mégsincs hang sehogysem az mennyen a input source fülre és ott pipálja ki az USE PCI AUDIO fület majd inditsa újra a videót!
(35.) orkodo - digitalizálás - hang
2012.01.06 10:33
Kedves Digitalizálók!

Akinek problémája van a hanggal, az ellenőrizze le, hogy az operációs rendszerében (WIN7, XP, Vista, stb.) a hangok és audioeszközök beállításánál, a tulajdonságok résznél a hangrögzítés, felvétel, mikrofon, ki van-e pipálva és engedélyezve van-e.

Magyarázat:
Ha az operációs rendszerénél nincs engedélyezve a felvételi üzemmód, akkor egyetlenegy program sem tud felvenni, mert ez a funkció le van tiltva.
(34.) orkodo - digitalizálás
2012.01.06 10:30
Kedves Zoltán!

A gépeden nincs megfelelő codec. Próbálj meg letölteni hozzá!
(33.) orkodo - digitalizálás
2012.01.06 10:28
Kedves Gyuri!

Itt valamelyik driver nincs feltelepítve, a gépedről hiányzik. Valószínűleg a hangeszközöd, hangkártyád sem működik rendesen. Az operációs rendszered nem tud hangot kezelni. Ezt a problémát meg kell oldanod, különben nem tudod használni a készüléket.
(32.) BT
2012.01.05 18:17
Hasonlóan Zoltánhoz, nekem is ez a gondom, hogy a hangforrásnak nem tudom beállítani az USB-t. De vhogy sikerült is beállítani, hogy legyen hang, tehát kép és hang is van most valahogy. De, a rögzítésnél csak a képet rögzíti és a hangot abszolút nem. Már megnéztem 5-6 youtubos videót ezzel kapcsolatban, már mindenhogy állogattam, de sehogy se akar sikerülni. Legyen szíves valaki segítsen!
(31.) Zoltán
2011.12.30 09:49
T. Őrködő!
Segítséget szeretnék kérni. Dc60 digitalizálót vettem Win32 Xp -hez.
A probléma: a hang rendkívül zajos, a képen villódzó csíkok láthatók. A hang, video, játék vezérlőben az SMI Grabber eszköz rendben látható.Más USB vonatkozású megnevezést viszont nem látok. Az op. rendszerben az audio eszközök tulajdonságaiban a felvételt és mikrofont kipipáltam. A studio progi telepítést a leírás szerint tettem. Itt az problémám, hogy az USB audio interface-t nem lehet kijelölni, csak a hangkártyát. Megjegyzem: feltételezem, mert nem is települt,pedig több módon is próbálkoztam a driver telepítéssel.Capture beállításnál source: SMI Grabber Device látható. Video és audio beállításoknál kipipáltam az Use PCI Audio-t, és még amit látok:
video:
input source: video composite,
tv system: PAL
audio:
audio device: Realtek AC 97 audio
input source: mikrofon Üdv.:Zoltán
(30.) Gyuri
2011.12.29 20:16
Akkor újra nekifutok. Az eszközkezelőben az egyéb eszközök vezérlői mind kérdőjelesek. A hang, video, játék vezérlőnél az smi grabber device látszólag rendben van. A hangrögzítésnél, csak az Sb live hanghullámeszközt lehet választani, szóval nem jutok egyről kettőre.
(29.) Gyuri
2011.12.29 20:09
Írtam az előbb, és azt mondta nincs ilyen téma
(28.) orkodo
2011.12.29 15:02
Kedves Cs. Beáta és kedves V. Robi!

Ezt a problémát úgy lehet megoldani, hogy az operációs rendszeretekben a vezérlőpultnál a hang és audio eszközök tulajdonságainál be kell állítani azt, hogy felvételi üzemmódban is működjön az op. rendszer (hangrögzítés és hangerő beállításoknál találjátok). A felvételhez ki kell pipálnotok a felvétel és mikrofon kockát. Magyarázat: Ha az operációs rendszeredben nincs engedélyezve a felvétel, akkor semmilyen eszközzel ( hangkártya, USB digitalizáló, stb.) nem tudsz felvételt készíteni.
Remélem, sikerült segítenem! BOLDOG ÚJ ÉVET!

Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés