Hírlevél

Szavazás

TETSZIK AZ OLDAL?
IGEN
NEM

Látogató számláló

0
3
2
9
8
7
8

Fórum


DIGITALIZÁLÓ /VIDEO, KÉP/
prev
next
(35.) Gemenc ballon
2012.01.09 20:25
Tisztelt Cristopher!
Vásároltam Önöknél egy easycap átalakítót amit vhs digitalizálására szeretnék használni. Egy euroscart csatlakozón keresztül és rca dugóval is csatlakoztattam a laptophoz a videólejátszót ami pal rendszerű. A laptopon 64 bites windows 7 van. Felraktam az ulead vs-t és a honestech programot. A drivert is telepítettem. Beállítottam mindent ahogy leírta az oldalon. A hang az uleadon nem is jön be de a honestechen igen. Az a bajom csak hogy mind a két programnál a kép néha felvillan és utána elmegy. Nem tudom mi lehet a baj pedig elméletileg jónak kellene lennie. Az oprendszerem most lett újratelepítve. Lehet ezzel van a baj? Kérem ha tud segítsen fontos lenne! Köszönöm szépen!
(34.) Zámbó Christopher
2012.01.09 18:17
Így van az összes op. rendszert támogatja , NTSC 30FPS , PAL 25FPS , Akinek fekete fehér a kép rakja NTSC_433 beállításra és minden menni fog!
(33.) orkodo - USB digitalizálás
2012.01.06 10:38
Kedves István!

A DC60 3IC az összes operációs rendszerre jó.
Tudomásom szerint: NTSC: 30 FPS, PAL: 25FPS, de ebben nem vagyok biztos.
(32.) simon istván
2012.01.03 23:30
Szeretnék DC60 3IC-t venni, érdeklődök, hogy XP32bitre megy-e (gondolom igen).
És ami fontos, hogy milyen mintavételezéssel tud felvenni.
üdv si
(31.) orkodo
2011.12.29 15:15
Kedves Nagy Lajos!
Fórum oldalra sem széria számot, sem személyes adatokat nem kellene kirakni. Ezért hozzászólását töröltük. A problémája feltehetően a CD hibájából fakad. E-mailben webáruházunkból kérje, hogy tegyük letölthetővé az Ön számara a CD tartalmát, s mi azt meg is fogjuk tenni. Üdvözlettel: Őrködő Webáruház
(30.) Cosmati Andrea
2011.12.18 10:58
Kedves hozzáértők!
Rengeteg VHS gyűlt össze a 80-as, 90-es évekből és ezeket szerettem volna DVD-re digitalizálni. Magam, mert céggel nagyon drága lenne, de nem sajnáltam erre beruházni: eBay-en vettem egy Canopus ADVC-100-as videó digitalizálót. Hozzá volt családból egy Pinnacle Studio 14 szoftver.
Elég nagy a bánatom, mert a DVD-k zöme, amiket ezekkel az eszközökkel digitalizáltam, kiakad, megáll és nem megy tovább vagy éppen szaggatottan megy egy darabig. A hang rendesen megy tovább.
Elkeserítő, hogy ennyi pénzt fektettem bele és vacak a fele. Nem tudok rájönni, hogy miért? Igaz, valamire gyanakszom: pl egy 180 perces videot automatikus üzemmódban rászuszakolni egy 4.7 GByte-os DVD lemezre gusztustalan.
Tanácsot kérek, mit csináljak, mit ne csináljak? Sz@r a Pinnacle Studió? Vagy csak AVI-ig menjek a digitalizálással, aztán a DVD-formátumu fájlt már ne a Pinnacle val? Hogy lehet 180 vagy 240 perces videóból megbízható méretűvé darabolni programmal ( tudnia kellene egy programnak ),hogy ne legyen hiba?????
Hasznos tanácsaitokat előre köszönöm Andrea
(29.) Keresztes László
2011.12.12 18:20
Szia Örködő!

VHS videólejátszóról szeretnék digitalizálni. Felraktam a drivert és az Ulead VS 10 et! A videólejátszón két csatlakozó van: fehér (audio L) és sárga (CVBS) ha ezeket bedugom és beállítom a progit nem látom rajta a videó képét! Kiprobáltam mindenféle beállítást video composit svideo t és variációit de nem tudom pontosan mit kell beállítani. A tévén sárga piros és fehér csatlakozási lehetőség van. Az smi grabber devicet be tudtam állítani tehát gondolom a driver az jó. Kérlek írd le hogy mit állítsak hogyan vagy ha rossz helyre dugtam valamit akkor a helyes csatlakozást. Tudom hogy kint van a főoldalon de de nem tudom bedugni mind a négy csatlakozót! Köszi előre is!
(28.) Cs.Beata
2011.12.11 21:35
Kedves Örködő.
Win 7 alatt beirtam a futtatás sávba a mmsys.cpl parancsot ami a hangott hozza elő. Nekem a lejátszásnál a hangszoró van beállitva, ami OK szerintem.
A kulcs gondolom a felvétel menűnél van nekem ott a mikfofon az alapértelmezett, az van kijelőlve valamint van még a vonalbement ami nincs csatlakozva az van beirva.
A vonalbemenetett kellene alapértelmezetté tennem?
(27.) orkodo
2011.12.10 10:22
Feltételezésem szerint neked alapból nem jól van beállítva a géped mert nincs engedélyezve, beállítva az operációs rendszerednél A fő hangerő modulod az ki van kapcsolva.
Kérlek először ellenőrizd le a hangeszközeid beállításait.
Lejátszás-felvétel stb.
Én próbálok neked segíteni, de ha nem akarod akkor én sem erőlködöm, mert úgy látom te ezt kioktatásnak veszed.
Nekem ha valami nem sikerül tegyük fel azért mert a tudásomat meghaladta a dolog és bekeveredtem akkor segítséget kérek a környezetemből.
Biztonságtechnikában bizony előfordul.
(26.) Vörös Péter
2011.12.10 08:35
Pontosan így csináltam ,mint a nagyszerű leirásban van, de hang sehogy sem akar lenni. A gép saját hangkártyáján kívül nincs más választási lehetőség az Ulead Studio-ban. De azért köszönöm a kioktató szavakat, valami driver nem kóser. De én már leszarom, még egy órát nem pocsékolok erre a kacatra.


Név
E-mail
Hozzászólás
Honlap készítés